Известие

Collapse
No announcement yet.

Часовника не се вижда

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Часовника не се вижда

като му светна със нещо и се виждат цифрите,но едвам-едвам което е лошо...дайте съвет как да го оправя ?
    146 1.6 Boxer

отзад има крушка /подсветка/. трябва да я смениш. има тема със снимки, потърси.
    точка

Comment

Крушката е най-доброто, което може да е... Дано да е това.
      ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
      ПЛОВДИВ

Comment

Само да те предупредя преди да тръгнеш да сменяш, че трябва да свалиш цялата конзола
        Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

И затова най-добре смени всичките лапмички
          Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
          Audi A4 1.9 TDI

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EE%E2%ED%E8%EA
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm

Comment

същия проблем имам но след смяната на крушката същата работа без да се промени

Comment

грездея си е голям,сменяй целия или свиквай с така показващия часовник.

Comment

колега и на мен часовника ми се ебава в смисал показва цифрите на плувината
                  Last edited by marto890424; d.m.y г., 16:30.
                  Alfa 146 1.6 boxer S klimatik

Comment

На мене пак на няколко пати ми се случи да си показва какъв то си иска час.В смисъл че както си е бил сверен гледам го в 7 той показжа 11 и така пак не съм махал акумулатора.От кво да е това нещо?
                    sigpicAlfa Romeo 146 1.6i Twin Spark-120ps. 98

Comment

Първоначално публикувано от Alex Shopov Покажи съобщение
                      На мене пак на няколко пати ми се случи да си показва какъв то си иска час.В смисъл че както си е бил сверен гледам го в 7 той показжа 11 и така пак не съм махал акумулатора.От кво да е това нещо?
                      Moже да е заседнало бутончето и да се натиска само по дупките
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Абе взе по на често да го прави тоя проблем както е сверен и изведнъж става колкото си иска да си показва. Най-често става на 1:00,сверявам го и след известно време като го погледна пак е на колкот си иска.Какво може да му е станало на тоя часовник?
                        sigpicAlfa Romeo 146 1.6i Twin Spark-120ps. 98

Comment

Първоначално публикувано от Alex Shopov Покажи съобщение
                          Абе взе по на често да го прави тоя проблем както е сверен и изведнъж става колкото си иска да си показва. Най-често става на 1:00,сверявам го и след известно време като го погледна пак е на колкот си иска.Какво може да му е станало на тоя часовник?
                          Може да му прекъсва захранването някъде по буксите и да се нулира.
                          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                          X